جزییاتی از کمد دیواری

از گذشته تا به امروز یکی از المان هایی که در دکوراسیون داخلی فضاها مورد استقبال واقع میشد کمد دیواری بوده است. این روزها به دلیل رواج آپارتمان نشینی و کم بودن متراژ خانه ها استفاده از کمد بیش از سابق جز الزمات قرار گرفته از ابن رو این وسیله به سبب تاثیر ویژه ای که بر روی دیزاین فضا دارد ظاهر آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
در انتخاب کمد باید موارد زیر را مد نظر قرار دهید:
۱-طراحی فضاهای داخلی آن: فضای داخلی کمد باید به گونه ای طراحی شود که امکان بیشترین استفاده از فضا مقدور باشد و از هر گونه پرتی در آن جلوگیری شود.
۲-رنگ: بهتر است رنگ انتخابی برای کمددیواری کاملا متناسب با دیزاین فضای اطرافتان باشد.
۳-ظاهر آن:
میتوانید برای آنکه کمد های دیواری جلوه زیباتری علاوه بر کارایی که دارد برای محیط شما به ارمغان آورد ایده های متفاوتی را در نظر بگیرید؛ مثلا استفاده از آینه در ظاهر کمددیواری سبب درخشش نور و بزرگ دیده شدن فضا میشود و از طرفی برای فضاهای کوچک که با قرارگیری آینه به عنوان یک المان مجزا موجب بیشتر کوچک شدن فضا میشود جلوگیری شود. پس در تمام محصولاتی که برای دکوراسیون داخلی در نظر میگیرید به این نکته یعنی استفاده بهینه از آن وسیله کاملا دقت کنید.
کمد دیواری ها به لحاظ جنس در دو دسته بندی کلی:
یک کمددیواری های گلاس
دوم کمددیواری ام دی اف تقسیم بندی میشوند.

کمد دیواری ریلی

این نوع از کمد دیواری ها برای فضاهایی با متراژ پایین بهترین گزینه محسوب میشود چرا که درب های این کمد روی ریل های خود حرکت میکند و رو به بیرون باز نمیشد و فضایی از محیط اطراف را به خود اختصاص نمیدهد.
این نوع از محصولات معمولا برای فضاهای مدرن یکی از اولین انتخاب هاست و به سبب استحکامی که دارد میتواند المان های جانبی چون آینه را در خود جای دهد.
از جمله مزایای این کمد ها میتوان به:

  • مناسب برای تمامی فضاهای اداری، تجاری و مسکونی
  • استحکام بالا
  • هزینه نصب پایین
  • سر و صدای کمتر به نسبت کمد دیواری های لولایی
    از جمله معایب آن میتوان به:
  • عمق کمتر کمد
  • آلودگی که به ویژه در شیارهای ریل ها جمع میشوند.
  • باز نشدن کامل درب ها
    اشاره داشت.

مدل کمد دیواری MDF

این نوع از کمد دیواری ها میتواند در رنگ های ترکیبی روشن و تیره استفاده شود.
اگر فضایی با متراژ پایین دارید بهتر است رنگ کمد دیواری mdf خود را از رنگ روشن انتخاب کنید و اگر فضای شما دارای متراژ بالایی دست شما برای انتخاب باز است، جهت جلوه گری بیشتر میتوانید همان طور که در ابتدا عنوان شد هز ترکیب رنگ های روشن و تیره از این محصول را برگزینید.
نکته دیگری که در این میان اهمیت دارد آن است که توجه داشته باشید کمد دیواری قرار است در چه فضایی نصب شود و متناسب با این مورد طراحی آن را در نظر بگیرید. به عنوان مثال اگر کمد دیواری شما قرار است در بالای تخت خواب نصب شود بهتر است خالی از هر گونه شی و تزیینات اضافی باشد بعتر است کمد دیواری شما کاملا مسطح باشد و برای چنین فضاهایی کمد دیواری ریلی میتواند یکی از بهترین گزینه ها محسوب شود.

رنگ کمد دیواری

همان طور که در ابتدا توضیح دادیم؛ به سبب پایین بودن متراژ فضاها استفاده از کمد دیواری به یکی از ملزومات تبدیل شده است.
به سبب تاثیری که در فضای اطراف دارد توجه به عمق و جادار بودن به اندازه ظاهر و رنگبندی آن مهم است. پس به این نکته توجه داشته باشید که تناسب رنگی و ظاهر کمد دیواری بهتر است هماهنگ با دکوراسیون فضای اطرافتان باشد.

اگر فضای مد نظرتان متراژ کمی دارد و طیف رنگی موجود تیره میباشد، و یا اگر طیف رنگی دکوراسیون شما از قبل مشخص نیست بهترین رنگ برای کمد دیواری همانند کاغذ دیواری، سفید است.

کمد دیواری مشکی از لحاظ هماهنگی با دیگر طیف رنگی مطابق با رنگ سفید عمل میکند، اما به این نکته توجه کنید که این رنگ فضا را کوچک تر از آنچه که هست نشان میدهد برای همین پیشنهاد میشود این رنگ را برای فضاهایی با متراژ بالا و نورگیر استفاده نمایید.

در انتها برای انتخاب کمد دیواری با طیف رنگی متناسب و ظاهری زیبا پیشنهاد داریم حتما به دکوراسیون، سبک و رنگ بندی فضای اطرافتان دقت کنید.