ویژگی های پارکت طوسی

از جمله رنگهای پر طرفدار در پارکت میباشد. امروزه استفاده از آن همانند کاغذ دیواری در دکوراسیون مدرن بسیار کاربرد پیدا کرده است.

طوسی یک رنگ خنثی میباشد و معمولا با رنگهای هم خانواده و متضاد سازگاری دارد و محیط را بسیار زیبا میکند.

در ادامه چندین مورد پارکت طوسی رنگ را در محیط های استفاده شده مشاهد میکنیم.

پارکت طوسی تیره

همان گونه که مطلع هستید رنگ طوسی جز رنگ های خنثی و سرد به شمار آمده و القا کننده حس آرامش است‌.
از جمله مزیت ویژه رنگ طوسی در دکوراسیون داخلی میتوان به قابلیت هماهنگی با سایر رنگ ها اشاره داشت. پارکت هایی به رنگ طوسی تیره همانند سایر رنگ های تیره از خاصیت متمایزی چون کمتر نمایش دادن آلودگی ها برخوردار هستند. از جمله رنگ های جذاب در کنار این رنگ و برای محصولی چون پارکت (پارکت طوسی تیره) میتوان به رنگ های روشنی چون صورتی، آبی، سفید و… اشاره داشت. به عنوان نمونه برای دیزاین محیطی با سبک مدرن میتوانید با در نظر گرفتن رنگ طوسی تیره برای پارکت ها، صورتی مات برای مبل، آبی تیره برای دیوارها و سفید برای پرده زیبایی و آرامش را در محیط اطرافتان فراهم نمایید.

در سبک دکوراسیون مدرن استفاده از پارکت طوسی تیره و یا خاکستری کاربرد دارد.

برای ایجاد تضاد در این فضا از دیوارهای سفید استفاده شده است.

پارکت طوسی کمرنگ

گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی موجب شده تا تغییرات و تنوع در اکثر زمینه ها به خصوص در زمینه دکوراسیون داخلی و محصولات بی شمار آن پدیدار شود. به عنوان نمونه در گذشته پارکت ها اغلب در رنگبندی قهوه ای در تناژ رنگی متفاوت تولید میشد اما رنگبندی پارکت ها امروزه تنها مختص به این رنگ نیست از سفید و طوسی و…. طراحی شده تا سلایق متفاوت را پوشش دهد.
رنگ طوسی روشن یکی از پر طرفدارترین تناژ رنگی بخصوص برای محیط هایی با سبک مدرن و مینیمال است. پارکت طوسی کمرنگ مناسب برای انواع فضاهای اداری، تجاری و مسکونی است. رنگ های چون آبی، سبز، قرمز، سفید و… برای سایر عناصر محیط در کنار پارکت های طوسی کمرنگ میتواند هماهنگی و جلوه گری خاصی را به ارمغان آورد.

در اینجا به زیبایی طراح توانسته رنگ طوسی را که در سبک مدرن بیشتر کاربرد دارد در سبک نیمه کلاسیک استفاده کند.

سبک آشپرخانه تقریبا کلاسیک است. همچنین پارکت طوسی کمرنگ در کنار رنگهای خنثی هم خانواده به زیبایی و درستی قرار داده شده است.

پارکت طوسی بسیار تیره

قطعا در استفاده از پارکت های طوسی تیره و یا مشکی باید دقت کرد از رنگهای متضاد مثل سفید بیشتر استفاده شود.

یک نمونه زیبا در استفاده از پارکت طوسی در سبک مدرن را مشاهده میکنید.

چند نمونه از پارکت طوسی بسیار زیبا

پارکت طوسی سفید مخلوط

پارکت طوسی تیره

پارکت طوسی دودی

قیمت پارکت طوسی

حال که تصمیم دارید رنگ مد نظر برای پارکت را طوسی انتخاب کنید، سعی داریم تا برای دغدغه احتمالی بعدی ذهنتان یعنی قیمت پارکت طوسی کمکی داشته باشیم.
معمولا عوامل تاثیر گذار در قیمت پارکت ها عبارتند از:
– جنس محصول
– برند داخلی یا خارجی بودن آن
همان طور که میدانید برند های ایرانی به نسبت سایر رقبای خود مرقون به صرفه تر هستند.
– کیفیت ساخت و سطح مقاومت محصول در برابر خط و خش و سایش
– هزینه های جانبی از جمله هزینه نصب
– متراژ فضا

نکاتی در رابطه با پارکت طوسی

از جمله مواردی که پیشنهاد میکنیم قبل و بعد از انتخاب پارکت های طوسی رنگ مد نظر قرار دهید:
– این چنین رنگی که از ترکیب سفید و مشکی ایجاد شده است به سبب خاصیت پایه این رنگ براحتی قابل ست کردن با هر گونه تناژ رنگی است پس میتوانید به نسبت سایر رنگ ها کمتر دغدغه ست کردن وسایل را با این انتخاب داشته باشید.
اما به طور معمول میتوانیم بگوییم رنگ صورتی، سبز، قهوه ای روشن، کرم، آبی و به طور کل عمده رنگ های پاستلی میتواند ترکیب زیبایی با این کفپوش در دیزاین فضای شما ایجاد کند.
– کفپوش هایی با تنالیته رنگ طوسی بیشتر مناسب برای محیط هایی با سبک مدرن و مینیمال هستند.
– این رنگ محدودیت خاصی برای فضای به خصوصی ندارد و به راحتی در تمامی فضاهای مسکونی و بخش های آن( آشپزخانه، پذیرایی، نشیمن، اتاق خواب ها)، تجاری و اداری قابل استفاده است.
– خاصیت دیگری که این رنگ در خود جای داده و به نحوی جز مزایای آن محسوب میشود آن است که، معمولا آلودگی و غبار کمتر بر روی این چنین کفپوش هایی مشخص است.
– در صورتی که رنگ بندی مبل های شما مشابه با رنگ پارکت هاست( طوسی)، برای جلوگیری از احساس کسالتی که ممکن است در این فضا ایجاد شود پیشنهاد میکنیم برای سایر المان ها در دیزاین از رنگ های گرمی چون سرخابی، قرمز و نارنجی کمک بگیرید.